albania news flag algeria news flag argentina flag bangladesh news flag bolivia news flag brazil news flag burkina faso news flag cameroon news flag chile news flag colombia news flag congo republic news flag côte d'ivoire news flag egypt news flag ethiopia news flag gabon news flag ghana news flag greece news flag india news flag indonesia news flag Iran news flag israel news flag kenya news flag madagascar news flag malaysia news flag Mali news flag mexico news flag morocco news flag Nigeria news flag Pakistan news flag Paraguay news flag Peru news flag Philippines news flag Romania news flag saudi arabia news flag senegal news flag Singapore news flag Slovenia news flag Southafrica news flag Thailand news flag Tunisia news flag Turkey news flag Venezuela news flag
Booking.com
⇠ Users postsPost
 Toolbar

TIRANË - Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj u ka bërë thirrje qytetarëve të aplikojnë për pagesën e papunësisë në kohën e COVID-19. Të gjithë qytetarët dhe subjektet e biznesit duhet të përcjellin kërkesën për të përfituar ndihmën ekonomike sa dyfishi pagesës standard të papunësisë, pranë Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive....

Efektet nga koronavirusi kanë nisur të ndihen edhe në sektorin e bujqësisë. Mungesa e tregut ka bërë që fermeret e fshatit Samaticë në bashkinë e Urës Vajgurore të hedhin prodhimet bujqësore.Ata kërkojnë subvecionim nga shteti në mënyrë që të blejnë fidanët për sezonin e ardhshëm si dhe pezullim të këstëve të kredisë .Krahas problematikave të...

Në këtë periudhë bizneset në Shëngjin nisnin përgatitjet për sezonin turistik. Por këtë vit situata është krejt ndryshe për shkak të gjendjes së krijuar nga koronavirusi. Këtë vit prishtshmëritë për vizitorë janë të uleta, e kjo pritet të japë efekt mjaft negativ për biznesin.Fillimi i muajit prill ishte koha kur çdo vit bizneset në Shëngjin ni...

Drejtori i Portit, Pirro Vengu dhe ministrja Belinda BallukuDURRËS- 300 kontenierë frigoriferikë me ushqime vijnë çdo ditë nga porti i Durrësit, si një tregues që pavarësisht "luftës" në të cilën ndodhet vendi, nuk ka një krizë ushqimesh. Një lajm i tillë është bëri i ditur nga drejtori i Portit, Pirro Vengu gjatë një inspektimi të bërë nga ministr...

TIRANE - Agrobiznesi kërkon nga qeveria që të hartojë një paketë mbështetëse për sektorin e bujqësisë pasi po operon në kushte tepër të vështira. Kreu i Këshillit të Agrobiznesit Agim Rrapaj thotë për Report TV se nga paketa aktuale fermerët nuk përfitojnë pasi ushtrojnë aktivitetin e tyre, por sipas tij duhet një garanci sovrane specifike për ferm...

Valutat e huaja po humbasin terren ndaj monedhës kombëtare. Pas  një rritjeje të vazhdueshme të euros që nga data 24 mars, sot sipas Bankës së Shqipërisë një euro sot është këmbyer me 127.68 lekë, duke humbur më shumë se 3 pikë, nga dy ditë më parë. Ndërkohë në zyrat e këmbimit ajo arriti në shifra edhe më të larta pasi tregtarët po e shisnin deri...